K

North Well Gefro - Full range quality since 1980

Et allsidig mekanisk verksted innen produksjon og vedlikehold av mekanisk utstyr:

Maskinering, Nyproduksjon, Reparasjon & Vedlikehold, Sveis & Påleggsveis, Dokumentasjon

?
K

Kontinuerlig produksjon er viktig

Driftsstans koster

North Well Gefros kompetente medarbeidere reduserer kostnadene gjennom effektive prosesser på nyproduksjon, reparasjon, vedlikehold og dokumentasjon av mekanisk utstyr til oljeindustrien.

Vi har en betydelig produksjonskapasitet som gjør oss til en av Norges ledende aktører innen oljebransjen. Gjennom et høyt servicenivå, effektiv logistikk og smidige samarbeidsformer, jobber vi kontinuerlig for å være en attraktiv kvalitetsleverandør innen våre disipliner og fagområder.

Lurer du på noe vedrørende våre tjenester, eller ønsker du å diskutere et potensielt prosjekt? Ta gjerne kontakt med en av våre ansatte for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift.

K

Høy kompetanse og spesialtilpasset utstyr

Våre tjenester

Maskinering

Maskineringsavdelingen vår består av meget dyktige operatører med høy kompetanse innen både reparasjon, vedlikehold og nyproduksjon av oljerelatert utstyr.

Sveising

Våre sveisere utfører påleggingssveis og buttsveis (stub welding) på brønn- og boreutstyr. Vi har et betydelig antall godkjente sveiseprosedyrer.

Logistikk

NWG setter alt inn på å få gjort mest mulig raskest mulig, for derved å redusere den interne og eksterne ledetiden.

Randaberg Group Logo

Vi samarbeider med Randaberg Group for arbeid som krever mekanisk avdeling. Som en del av Randaberg Group, kan vi levere et bredt spekter av tjenester og leveranser av utstyr til mekanisk industri.

K

HMSK / Sertifikater

Null skade på personell, miljø og materiell

NWG forplikter seg til å oppfylle krav i relevante standarder, lover og myndighetskrav samt kontinuerlig forbedre vårt kvalitetssystem.

NWG er ISO-sertifisert iht. ISO 9001:2015ISO 3834-2ISO 14001:2015 og jobber i henhold til ISO 45001:2018. NWG er registrert i Magnet JQS.

NS-EN ISO
3834-2:2021

NS-EN ISO
9001:2015

NS-EN ISO
14001:2015

Klikk på et sertifikat for å lese mer

K

Kvalitet siden 1980

Erfaring og 
kunnskap

Helt siden 1980 har NWG vært en høykvalitets leverandør og et foretrukket kompetansesenter innen maskinering, sveising og mekaniske tjenester. Les mer om historien til NWG, og hvordan våre erfaringer og kvaliteter vil komme til din fordel.

Hovedleveransen har i disse årene vært rettet mot olje- og gassnæringen, men vår kompetanse og erfaring gjør oss i stand til å levere også til annen industri.

E

North Well Gefro er blant landets ledende mekaniske verksteder innen produksjon og vedlikehold av mekanisk utstyr.

E

Helse, miljø, sikkerhet og kvalitet er en integrert del av alle våre aktiviteter.

E

North Well Gefro har fokus på kontinuerlig opplæring i alle ledd.

Kvadratmeter innendørs fasiliteter

Kvadratmeter utendørs fasiliteter