Kvalitet siden 1980

Om North Well Gefro

Ansatte som viktigste ressurs

North Well Gefro (tidligere Gefro) ble grunnlagt under oppbyggingen av Norges oljeindustri. I dag er vi blant landets mest erfarne mekaniske verksteder innen produksjon og vedlikehold av utstyr til oljeindustrien. På veien fra to mann til rundt 40 ansatte i Harestadveien på Randaberg, har vi tatt med oss verdifull erfaring, foredling av spisskompetanse og fått en særskilt ekspertise på løsning av tidskritiske oppgaver.

Fokus på kontinuerlig opplæring i alle ledd, bidrar til at NWGs kunnskap videreutvikles innenfor maskinering, sveising og mekanisk bearbeiding. Med dette vil vi være i stand til å møte industriens skiftende utfordringer. Selskapets målsetning er å være den foretrukne leverandør innenfor vårt fagfelt. Selskapets medarbeidere med sin kjernekompetanse er vår viktigste ressurs!

NWG samarbeider med Opplæringskontor for Industrifag i Rogaland (OFIR) i forbindelse med inntak av lærlinger og koordinering av opplæring innen maskin-, sveis- og mekanikerfaget.

Våre ansatte er vår viktigste ressurs – vi sørger for kontinuerlig videreutvikling.

Vi har plassen og utstyret!

NWG ligger ved innseilingen til Stavanger, 1 km fra Nordsjøen. Her disponerer vi en dypvannskai med total lengde på 320 meter. Kaien ligger i en ISPS godkjent havn, noe som sikrer både skip og havneanlegg.

w

Kontakt oss

North Well Gefro
Harestadveien 77,
4072 Randaberg

Tlf:
(+47) 51 71 88 00
E-post:
firmapost@nwg.no

En moderne og vel utstyrt maskinpark med gode fasiliteter

NWGs produksjonslokaler og logistikkområder er på totalt 4400 kvadratmeter, fordelt på maskineringsverksted, sveiseverksted, innebygget inspeksjons- og logistikkområde, kontorfasiliteter, og administrasjon. Vi disponerer også et 2000 kvadratmeter stort utendørsområde for lagring og håndtering av utstyr.

K

Salg og Teknisk

Vår ekspertise,
din trygghet

Vårt «Customer Support Team» består av salgsrepresentanter, prosjektledere og dokument­ingeniører med meget lang erfaring.

Kompetansen er omfattende og relatert til fabrikasjon og reparasjon av oljeutstyr, som er essensielt for store aktører i oljeindustrien. Gjennom tett samarbeid med oljeserviceselskaper og oljeselskaper sørger vi for at:

Prosjektledere 
sikrer at hver jobb gjennomføres med avtalt kvalitet og til rett tid.

Dokumentingeniører 
sikrer at jobbene er dokumentert som avtalt.

Salgsrepresentantene 
informerer om prosjektets utvikling og framgang til våre kunder.

K

Kvalitet i alle ledd

Dette er NWG
sin visjon

NWG skal i nært samarbeid med kunden bygge, utforme og opprettholde en kreativ, dynamisk og samspillende organisasjon som ivaretar kundens krav og forventninger.

NWG ønsker å være:

  • et selskap som bidrar til å gjøre norsk og internasjonal oljevirksomhet sikrere, mer operativ og mer konkurransedyktig
  • et selskap som holder hva det lover og skaper verdier for sine kunder og eiere
  • en samarbeidspartner som søker etter sikre og verdifulle løsninger
  • en arbeidsplass preget av trivsel, hvor ansatte får utfolde seg slik at de både får brukt sin kompetanse og videreutviklet sine talentfulle egenskaper

 

K

Lurer du på noe?

Kontakt North Well Gefro for en hyggelig prat om ditt prosjekt

Vi holder til i nye lokaler på Harestadvika Industriområde i Randaberg. Stor anleggskapasitet, avansert teknologi, førsteklasses maskinpark og moderne installasjoner på konstruksjons- og produksjonssiden ivaretar alle våre funksjoner som en dyktig og pålitelig totalleverandør.