Høy kompetanse og spesialtilpasset utstyr

Våre tjenester

K

Blant Norges ledende

Driftstans koster, 
vi reduserer tiden

NWG er blant landets ledende mekaniske verksteder innen produksjon og vedlikehold av mekanisk utstyr til oljeindustrien. Som totalleverandør tilbyr vi en rekke løsninger hvor service og kvalitet står høyt gjennom hele prosessen.

Maskinering

Maskineringsavdelingen vår består av meget dyktige operatører med høy kompetanse innen både reparasjon, vedlikehold og nyproduksjon av oljerelatert utstyr.

Sveising

Våre sveisere utfører påleggingssveis og buttsveis (stub welding) på brønn- og boreutstyr. Vi har et betydelig antall godkjente sveiseprosedyrer.

Logistikk

NWG setter alt inn på å få gjort mest mulig raskest mulig, for derved å redusere den interne og eksterne ledetiden.

Randaberg Group Logo

Vi samarbeider med Randaberg Group for arbeid som krever mekanisk avdeling. Som en del av Randaberg Group, kan vi levere et bredt spekter av tjenester og leveranser av utstyr til mekanisk industri.

En moderne og vel utstyrt maskinpark med gode fasiliteter

NWGs produksjonslokaler og logistikkområder er på totalt 4400 kvadratmeter, fordelt på maskineringsverksted, sveiseverksted, innebygget inspeksjons- og logistikkområde, kontorfasiliteter, og administrasjon. Vi disponerer også et 2000 kvadratmeter stort utendørsområde for lagring og håndtering av utstyr.

K

Lurer du på noe?

Kontakt North Well Gefro for en hyggelig prat om ditt prosjekt

Vi holder til i nye lokaler på Harestadvika Industriområde i Randaberg. Stor anleggskapasitet, avansert teknologi, førsteklasses maskinpark og moderne installasjoner på konstruksjons- og produksjonssiden ivaretar alle våre funksjoner som en dyktig og pålitelig totalleverandør.