Våre tjenester / Sveising

Vi har lang og relevant erfaring

For sveising av utstyr og materiale for kritiske prosesser, er det viktig med arbeid av ypperlig kvalitet. Våre sveisere utfører påleggingssveis og buttsveis (stub welding) på brønn- og boreutstyr, og har kompetansen og erfaringen som trengs for å sikre en trygg og feilfri prosess.

Vi har et betydelig antall godkjente sveiseprosedyrer for ulike materialtyper, som benyttes av norsk oljevirksomhet. Vi utarbeider våre Inconell-sveiseprosedyrer  for å dekke de fleste AISI-materialer. NWG har fem TIG-sveiseautomater og tilpasset varmebehandlingsutstyr.

Erfaring, kunnskap og godt utstyr – det som trengs for å utføre arbeidet på en trygg og god måte. 

Send en henvendelse

Melding, spørsmål, kommentar?

w

Kontakt oss

North Well Gefro
Harestadveien 77,
4072 Randaberg

Tlf:
(+47) 51 71 88 00
E-post:
firmapost@nwg.no

En moderne og vel utstyrt maskinpark med gode fasiliteter

NWGs produksjonslokaler og logistikkområder er på totalt 4400 kvadratmeter, fordelt på maskineringsverksted, sveiseverksted, innebygget inspeksjons- og logistikkområde, kontorfasiliteter, og administrasjon. Vi disponerer også et 2000 kvadratmeter stort utendørsområde for lagring og håndtering av utstyr.

K

Lurer du på noe?

Kontakt North Well Gefro for en hyggelig prat om ditt prosjekt

Vi holder til i nye lokaler på Harestadvika Industriområde i Randaberg. Stor anleggskapasitet, avansert teknologi, førsteklasses maskinpark og moderne installasjoner på konstruksjons- og produksjonssiden ivaretar alle våre funksjoner som en dyktig og pålitelig totalleverandør.